Depozitați gratuit deșeurile voluminoase în containerele de mari dimensiuni puse la dispoziție de Polaris M Holding

Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Săptămâna aceasta, până pe 18 iunie , containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase, puse la dispoziția constănțenilor de Polaris M Holding, se află pe strada Dreptății. Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere.

În aceste platforme speciale constănțenii pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie: mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Autoritățile locale atrag atenția că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*