Delia aduce la Doors Club showul “Mulțumesc, iubită mama”!

Concert Delia în Doors Club

Pe 7 martie, Doors Club găzduiește un show memorabil plin de emoție, marca Delia – „Multumesc, iubită mamă!”

Solista se menține de aproape 20 de ani în atenția publicului încă de la sfârşitul anilor ‘90, unde era parte a duetului de mare succes N&D, prin a sa aură de carismă electrizantă, născută dintr-un talent nativ, dar atent antrenat.

Fiecare concert al său este doar o mică privire colorată în lumea vibrantă a Deliei, prezența sa scenică mereu excentrică, ne uimește de fiecare dată, de la costume până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale.

Prin cele patru albume, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Gura ta”, “Atât de trist”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Pe aripi de vânt” și continuă se ne surprindă și astăzi prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla’s Dreams, Deepcentral și The Motans!

Strângând o medie de 8 milioane de vizualizări pe youtube la fiecare videoclip al său, Delia se află în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical!

Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, Str. Traian, nr. 68A și au următoarele prețuri:
100 de lei, acces general
150 de lei, locuri la canapele

Info: 0763 661 622.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*