Copiii pasionați de tainele Universului sunt așteptați la Observatorul astronomic

Observatorul Astronomic din Constanța
Observatorul Astronomic din Constanța

Şcoala de Vară „Noi Orizonturi” îi aşteaptă în continuare pe copiii dornici să desluşească tainele Universului. Echipa Astronom Experience Constanţa reia înscrierile pentru o nouă serie, ce va începe pe 5 august 2016. Cursurile sunt adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani şi se vor ţine in fiecare vineri intre orele 10.00-11.00.

Timp de o lună, copiii îşi vor putea îmbogăţi cunoştinţele despre sistemul solar, vor face observaţii prin telescop, vor asista la proiecţii 3D şi vor participa la activităţi distractive şi concursuri.

Costul cursului este de 40 lei/persoană. Relaţii şi înscrieri la telefon 0766 436 310 sau direct la sediul Observatorului Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*