De Ziua Copilului, pe 1 iunie, autobuzele CT BUS vor circula în program de weekend

Linia turistică CiTy TOUR FOTO: CT BUS

Toate autobuzele CT BUS vor circula în ziua de miercuri, 1 iunie, conform programului de weekend, în intervalul 05.45 – 23.00.

De asemenea, CT BUS anunță că din data de 01 iunie intră în circulație și linia de noapte N100M. Prima plecare, din cap de linie „Gara CFR”, va fi la ora 23.30, iar din stațiunea Mamaia – cap de linie „Tabără Turist”, la ora 23.45. Autobuzele vor avea o frecvență de 30 de minute. Pentru moment, celelalte linii de noapte rămân suspendate.

Totodată, în data de 01 iunie, precum și pe 04 și 05 iunie, linia turistică CiTy TOUR își reia activitatea și va fi deservită de patru autobuze etajate, în intervalul orar 10.00 – 18.00 (ora 18.00 – ultima plecare din cap de linie „Gară CFR”). Autobuzele vor avea o frecvență de 30 de minute. Costul unei călătorii este de șase lei, iar un bilet „hop-on / hop off” costă 10 lei. Biletele se pot achiziționa în mijlocul de transport.

Tot din data de 01 iunie, că la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu – zona Telegondolă, pe sensul de deplasare către stațiunea Mamaia, autobuzele liniilor 5-40 și 14 nu vor mai efectua virajul la stânga pentru a se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, ci vor merge pe bulevardul Mamaia până la primul sens giratoriu (Aqua Magic), unde vor întoarce și își vor continua traseul normal. Astfel, autobuzele liniilor 5-40 și 14 vor opri și în stația „Aqua Magic”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*