De vineri seară și până sâmbătă dimineață s-au înregistrat mai multe accidente rutiere

În urma impactului, mașina a fost proiectată în magazinul de obiecte funerare. FOTO IPJ Constanța

Neatenția și consumul de alcool au generat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, nu mai puțin de trei accidente rutiere. Nu au fost înregistrate persoane decedate, dar valoarea pagubelor înregistrate, este destul de mare.

Primul accident înregistrat a avut și o tentă macabră. În jurul orei 22.30, un bărbat de 56 de ani a condus un autoturism pe strada Bărăganului din municipiul Constanța, dinspre strada Apusului. La intersecția cu strada Theodor Burada nu a respectat semnificația indicatorului rutier Oprire și a pătruns direct în intersecție. Aici a intrat în impact cu un autoturism condus de către un tânăr de 27 de ani, pe strada Theodor Burada, dinspre strada I.L.Caragiale către bulevardul I.C. Brătianu. În urma impactului, al doilea auto a fost proiectat într-un magazin de articole funerare. A rezultat vătămarea corporală ușoară conducătorului auto și a pasagerului dreapta fața, din al doilea auto, un bărbat, de 26 ani de ani.

În jurul orei 3.20, un tânăr de 21 de ani, beat, a reușit și el să provoace daune însemnate. Individiul conducea un autoturism pe strada Viorelelor, din municipiul Constanța când a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga. S-a oprit doar într-un stâlp de beton, de iluminat public. În urma impactului puternic dat de viteza mașinii, stâlpul a căzut pe un autoturism parcat. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un tânăr, în vârstă de 19 ani.

La primele ore ale dimineții de sâmbătă, în jurul orei 6.20, un bărbat, de 35 de ani, a condus o motocicletă, pe bulevardul Mamaia, din stațiune, dinspre municipiul Constanța către Năvodari. La intersecția tip sens giratoriu din dreptul hotel Delta, a pierdut controlul asupra direcției către dreapta și a lovit bordura. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului.

În jurul orei 8.00, un tir cu alimente s-a răsturnat pe DN 22C, în localitatea Satu Nou, în afara părții carosabile. Șoferul a reușit să iasă singur din cabină și a refuzat îngrijirile medicale ale echipajului medical ajuns la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*