De Paște, Primăria Constanța este închisă, mai puțin Biroul Decese

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanța anunță că zilele de vineri, 6 aprilie și luni, 9 aprilie, sunt declarate libere conform prevederilor legale, iar programul de lucru va fi reluat marți, 10 aprilie 2018.

Excepție va face Biroul decese din cadrul Serviciului de Stare Civilă, care va funcționa în zilele de 06, 07 și 09 aprilie 2018 în intervalul orar 09:00 – 13:00.

De asemenea, programul Serviciului Gestionare Cimitire cu sediile pe str. Bărăgan nr. 2-4 şi în incinta cimitirului Municipal, din strada Baba Novac nr. 194, pentru perioada sărbătorilor pascale va fi următorul:

– vineri, duminică și luni între 9.30 – 13.30, iar sâmbătă va fi închis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*