Dan Diaconescu a fost reținut după ce ar fi întreprins acte sexuale cu două fete de 15 ani, surori gemene

FOTO: Facebook Dan Diaconescu

Fostul prezentator tv Dan Diaconescu a fost reținut de polițiștii constănțeni, în cursul nopții de joi spre vineri, fiind acuzat că ar fi săvârșit două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile. În cursul zilei de vineri, 7 aprilie, el va fi prezentat în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Poliției Județene Constanța, la data de 15 martie, polițiștii din Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada septembrie 2020 – septembrie 2021, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, care, pe parcursul comiterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani.

La data de 6 aprilie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele acestuia din București și Constanța, în urma cărora au fost ridicate mai multe medii de stocare și dispozitive electronice.

În cursul zilei de vineri, 7 aprilie, în jurul orei 00.10, Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. El urmează a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*