Cursuri gratuite de educație parentală la Constanța

SAMAS - Școala Mamei

Asociația SAMAS, singura rețea națională de Educatori Perinatali din România organizează Ziua Porților Deschise la centrul SAMAS din Constanța. Viitorii și proaspeții părinți vor putea beneficia de cursuri gratuite despre babywearing, alăptare, naștere și masajul bebelușului.

Organizatorii vă invită vineri, 22 iulie, la Ziua Porților Deschise la Școala Mamei SAMAS din Constanța. În cadrul evenimentului, Educatorii Perinatali SAMAS vor veni în sprijinul mămicilor atât cu sfaturi teoretice, cât și practice pentru perioada primelor 1000 de zile din viața copilului, atunci când sunt puse bazele unei vieți sănătoase a viitorului adult.

Program:
12:30 – 14:00 – Curs de babywering susținut de Izabel Gavrilă, Educator Perinatal SAMAS și instructor certificat de babywearing
12:30 – 15:00 – Discuții individuale despre indemnizație, concediu de maternitate și revenirea la locul de muncă
14:00 – 15:00 – Alăptarea în sistem de purtare, proba practică
15:30 – 17:30 – Cum influențează modul în care naști, alăptarea?, curs susținut de Ilenuța Aglițoiu – Educator Perinatal SAMAS, moașă
15:30 – 17:00 – Nutriția mamei care alăpteaza – sesiune deschisă de întrebări și răspunsuri, susținută de Anastasia Zamfir, Educator Perinatal și instructor certificat de masajul bebelușului
18:00 – 19:30 – Masajul Bebelusului – ședință demonstrativă

Participarea se face pe bază de înscriere la acest link.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*