Curs pentru medicii interesați de ultrasunete. Cei mai buni specialiști în ginecologie din Europa vin la Constanța

Curs pentru medicii ginecologi
Curs pentru medicii ginecologi

Constanța va fi gazda unei manifestări științifice pe o temă de actualitate. O echipă de medici din Polonia se alătură specialistului Fred Ushakov pentru seminarul “Festus with anomalies: How to scan and what to tell for parents”.

Înregistrările se fac la adresa: http://www.uacc.obgyn.ro/ro/agenda/inregistrare/

“Ultrasound Academy Course Constanta” (UACC), incepând din 2014, este bazat pe formula didactica a centrului de ultrasonografie Lesser Poland Workshops, Cracovia, Polonia, aceasta fiind o premiera pentru România. Participantii editiilor anterioare au apreciat modul de prezentare, un rezultat al combinatiei dintre experienta predarii tehnicii ultrasonografice intr-un mod cât mai sintetic si interactiv si coerenta din punct de vedere didactic.

Programa acestor cursuri va acoperi atât domeniile teoretice, cât și practice ale ultrasonografiei fetale contemporane. UACC a devenit o platforma româno-poloneza care prezinta achizitiile recente, precum si tendințele viitoare in ecografia moderna in obstetrica si ginecologie.

“Punem mare accent pe ceea ce rareori apare în alte cursuri, asupra subiectelor referitoare la elementele de tehnica ultrasonografica, elementele de care depinde, de fiecare data, calitatea si ergonomia explorarii respective.

Daca sunteti interesați de ultrasonografia in obstetrica si ginecologie, va invitam sa luati parte la cursul din luna august, recomandandu-va sa va rezervati timp si pentru a descoperi atractiile nostalgice ale orasului Constanța, precum și Mamaia, statiunea care nu doarme in timpul sezonului estival”, au declarat organizatorii, Asociația Clubul Isis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*