“Cupa Ligii Navale la Fotbal” debutează pe 7 ianuarie, la Constanța. Opt echipe, înscrise în concurs

Turneul Ligii Navale a Statelor Unite
Turneul Ligii Navale a Statelor Unite

Liga Navală a Statelor Unite a fost fondată în 1902 cu susţinerea Preşedintelui Theodore Roosevelt. În timp, această formațiune a devenit o organizaţie civilă de frunte, cu peste 43.000 de civili organizaţi în 246 consilii în întreaga lume, printre care și România.

În perioada 07 – 15 ianuarie 2017, Consiliul din România organizează “Cupa Ligii Navale la Fotbal” – ediția I-a. În concurs s-au înscris 8 echipe care vor reprezenta:
• Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța;
• Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța;
• Inpectoratul Județean de Poliției Constanța;
• Gruparea Mobila de Jandarmi TOMIS
• Brigada 9 Mărășești
• Black Sea Rotational Force
• US Navy League Romania Council

Meciurile din cadrul turneului vor avea doua reprize, de cîte 20 minute cu o pauză de 10 minute, iar echipele sunt formate din 6 jucători și portar.

Campionatul va debuta sâmbătă – 07 ianuarie 2017, cu meciul dintre US Marines – Black Sea Rotational Force și echipa US Navy League Romania Council. Duminică, 15 ianuarie 2017, va avea loc începând cu ora 14,30 festivitatea de premiere, la care vor fi prezenți toți jucătorii din cele 8 echipe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*