“Cum fotografiem copilul?” – workshop pentru părinții care vor să păstreze cele mai frumoase imagini cu cei mici

Cum fotografiem copilul. FOTO Arhiva Andreea Guțiu
Cum fotografiem copilul. FOTO Arhiva Andreea Guțiu

Fotograful Andreea Guțiu vine la Constanța pentru un curs special dedicat părinților. Dacă te-ai întrebat care sunt regulile de bază din fotografie și cum să scoți cele mai frumoase imagini cu cei mici, acum ai ocazia să discuți despre toate acestea cu un fotograf profesionist.

Workshop-ul “Cum fotografiem copilul?” are loc la Librăria Cărturești din City Park Mall, joi, 24 martie, la ora 17.00. Participarea este gratuită. Părinții vor afla informații despre rolul fotografiilor cu copiii, cât de importantă este îmbrăcămintea, lumina și atitudinea într-o fotografie.

Andreea Guțiu, a absolvit cursul de fotografie de la Sala Dalles a predat cursuri de fotografie la centrul Forever Young Constanța, seminarul pentru părinți “Cum să-ți fotografiezi copilul” – În colaborare cu F64 și Bebetei. A colaborat cu revista Qbebe tot anul 2014 și a realizat împreună calendarul Qbebe 2015 integral cu fotografiile sale. A realizat zeci de ședinte foto cu și pentru gravide, nou nascuti, bebeluși și copii, și a participat la multe evenimente în domeniu.

Deși, workshop-ul este al 4-lea din seria de evenimente de parenting realizate de către Kool Media la Librăria Cartureşti City Park Mall, fotografa Andreea Guțiu este invitată pentru a doua oară, să susțină acest seminar, în urma feedback-ului pozitiv primit la ediția anterioară. Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Cămara cu Merinde, Dobrogea Grup, Dolphin Travel&Events, Grădinița Colibri, Amity Health & Wellness Center, First Make-Up School și partenerilor media : Cuget Liber, 101stiri.ro, Constanța News, Urban Constanța, Evenimente Constanța.

Aceştia vor oferi celor prezenți premii în cadrul tombolei organizate la sfarșitul evenimentului. Premiul cel mare constă într-o ședință foto gratuită, oferită de Andreea GUȚIU! Înscrierile se fac la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro (menţionaţi nume şi număr de telefon).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*