CTnews TV: Steluța Popescu, comisar-șef al Gărzii de Mediu Constanța: „Urmează un control privind salubrizarea localitaților. Domnii primari să se apuce de curățenia de primăvară”

Steluța Popescu. FOTO Paul Alexe

Comisarul șef al Garzii de Mediu Constanța, Steluța Popescu, este invitata jurnalistului Paul Alexe, în cadrul unei emisiuni în care se discută despre cele mai recente probleme de mediu apărute la nivelul județului Constanța.

Invitata CTnews TV a explicat rolul și atribuțiunile inspectorilor instituției pe care o conduce. Nu a fost ocolit subiectul sancțiunilor date de către comisarii Gărzii de Mediu în cazul construcțiilor ilegale de pe plaja Corbu, precum și alte acțiuni recente de verificare a respectării prevederilor autorizaţilor sau avizelor de mediu de către beneficiarii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*