CTnews TV: Ștefania Cealera, primarul comunei Oltina: “La primărie, nu am zi de audiență. Oamenii pot veni oricând, sunt un primar la dispoziția lor”

Primarul comunei Oltina, Ștefania Cealera. FOTO Paul Alexe

La primul mandat în fruntea primăriei comunei constănțene Oltina, Ștefania Cealera (PSD) a fost invitata jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Inginer agronom, de vocație, Ștefania Cealera este fiică a comunei, iar decizia de a candida pentru postul de primar a venit în urma discuțiilor avute cu oamenii din comună, care și-au dorit o schimbare după 12 ani cu primar liberal. Cum au decurs primele luni pentru noul primar al Oltinei, despre proiectele de infrastructură avute în vedere (asfaltare, canalizare), despre importanța acordată copiilor, dar și seniorilor comunei, despre dificultățile cu care se confruntă la început de mandat, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*