Avanpremieră Spencer, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Avanpremieră Spencer, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă așteaptă joi, 16 decembrie, la avanpremiera filmului Spencer. De la ora 19.30, iubitorii Casei Regale Britanice au ocazia să vadă drama biografică a îndrăgitei prințese Diana.

Este surprins Crăciunul anului 1991, când zvonurile despre infidelități și despre divorț continuă să apară. În aparență se păstrează liniștea pentru sărbătorile de Crăciun, la Sandringham Estate, cu ritualul clasic al celor trei zile petrecute în familie, însă în acest an, pentru prințesa Diana, lucrurile vor sta altfel.

Drama lui Pablo Larraín o are în prim plan pe Kristen Stewart, în rolul prințesei Diana. Cu scenariul semnat de Steven Knight, Spencer are o distribuție din care fac parte Jack Farthing în rolul Prințului Charles, Timothy Spall, Sally Hawkins și Sean Harris.

Filmul rulează și duminică, 19 decembrie, de la ora 19.40. Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program-detaliu/spencer, sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea, o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2) sau testarea (persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore).

Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*