CTnews TV: Robert Sergiu Cercel, antrenor de fitness: “Dacă ești bine cu tine însuți, atunci ești bine în toate aspectele vieții”

Robert Sergiu Cercel, antrenor de fitness. FOTO Paul Alexe

Sănătatea fiecăruia dintre noi este direct influențată de modul de viață pe care alegem să-l avem. Un stil de viață sănătos, un concept care pe cât de simplu pare, pe atât de dificil se dovedește a fi atunci când încercăm să-l punem în practică. Dacă principala condiție de a avea un stil de viață sănătos ține de voința fiecăruia dintre noi, pentru a depăși acele obiceiuri dăunătoare, sunt trei factori principali care ne pot ajuta să ne menținem sănătatea: somnul, alimentația și, foarte important, mișcarea fizică, fără de care nu există sănătate.

Despre toate acestea și despre cum ne putem ajuta organismul să rămână în cea mai bună formă, în discuția pe care jurnalistul Paul Alexe a avut-o cu antrenorul de fitness Robert Sergiu Cercel, în studioul CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*