CTnews TV: Iulian Soceanu, primarul orașului-stațiune balneoclimaterică Techirghiol: “În această vară, primii locuitori ai orașului se vor putea branșa la rețeaua de alimentare cu gaze naturale”

Iulian Soceanu, primarul orașului Techirghiol. FOTO Paul Alexe

Renumit pe plan mondial, datorită calităților curative ale nămolului sapropelic și apei sărate a Limanului (Lacului) Techirghiol, orașul Techirghiol cunoaște o perioadă de avânt din punct de vedere al dezvoltării, iar acest lucru nu este străin de perioada de când la conducerea localității se află echipa condusă de primarul Iulian-Constantin Soceanu (PNL). Aflat la cel de-al doilea mandat la conducerea administrației publice locale, edilul este hotărât să ducă mai deprate proiectele ce au drept scop creșterea calității vieții celor aproximativ 8.000 de locuitori ai orașului-stațiune balneoclimaterică.

Invitat al jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV, Iulian-Constantin Soceanu a prezentat câteva dintre proiectele de dezvoltare a infrastructurii orașului, aflate în plină implementare. Evident, unul dintre cele mai importante este cel al racordării orașului la rețeaua de gaze naturale, estimările edilului fiind primii locuitori ai orașului vor beneficia de gaze naturale încă din această vară, iar în primăvara anului viitor rețeaua va acoperi întreg orașul.

Printre celelalte subiecte discutate s-au aflat valorificarea potențialului turistic și balnear al localității, modul în care pandemia a afectat sectorul turistic și, implicit, bugetul orașului, dar și părerea primarului despre acordarea sau neacordarea voucherelor de vacanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*