CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre conceptul de Smart City, pe care a început să-l introducă în localitate

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre conceptul de Smart City pe care a început să-l introducă în localitate.

Viorel Ionescu a explicat că un oraș smart creează oportunități pentru toți locuitorii și simplifică existența oamenilor. El crede că tehnologiile pot transforma Hârșova într-un oraș inteligent cu acces liber la produse și servicii de calitate, cu sisteme de sănătate și educație moderne și cu administrații publice transparente care guvernează pentru cetățean și împreună cu acesta.

Astfel, într-o primă etapă, Viorel Ionescu își propune introducerea de WIFI, a catalogului electronic în unitățile de învățământ și a camerelor de supraveghere, dar și a iluminatului și a spațiilor verzi inteligente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*