CTnews TV: Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, prezintă proiectele cu care a dezvoltat localitatea

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre proiectele pe care le-a dezvoltat în localitate în cei 18 ani de când ocupă această funcție. Ea spune că din 2000 și până în prezent comuna a cunoscut o transformare radicală, iar numărul locuitorilor este în continuă creștere, mulți alegând să se mute aici din alte zone pentru că beneficiază de toată infrastructura și de toate utilitățile necesare.

Mariana Gâju a acordat și acordă o atenție sporită copiilor și elevilor, având grijă ca aceștia să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a învăța. Tot pentru cei mai mici locuitori ai comunei, a realizat în acest an, în premieră, Orășelul Copiilor, care rivalizează cu cele din localitățile mai mari.

Primarul din Cumpăna sprijină și încurajează sportul, a înființat chiar și un club unde tinerii pot practica diverse discipline și a reușit să găsească fonduri pentru construirea unui stadion modern în comună, care poate găzdui diverse competiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*