CTnews TV: Nicușor Constantinescu, interviu în exclusivitate din Penitenciarul Poarta Albă: ”Nu regret că am intrat în politică”

Nicușor Constantinescu. FOTO CTnews.ro

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a vorbit pe larg într-un interviu realizat de jurnalistul Victor Radu despre condamnările sale, dar și despre familie și cum se face administrație în Constanța în prezent.

Încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Nicușor Constantinescu este  unul dintre românii cu cei mai mulți ani de detenție primiți în instanță din istoria recentă: 32, adunați din 5 sentințe definitive. Ispășește însă pedeapsa cea mai mare la care a fost adăugat un spor. Omul care a condus Consiliul Județean Constanța vreme de 3 mandate se consideră o țintă ce trebuia eliminată, dar nu regretă că a ales să facă politică și să se înscrie în Partidul Social Democrat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. El nu regreta ca a intrat in politica, insa noi regretam.
    Daca intra altcineva, poate am fi avut si noi conducatorii pe care-i meritam, ca din ’90 incoace-i plin de hoti.

  2. Am ascultat 2 minute si tot ce am auzit a fost “balbalbal” si mi-a ajuns. Este in locul in care merita sa fie!

  3. acesta este unul dintr-e hotii care au luat banii de la gura copiilor si a pensionarilor. interviul acesta trebuia sa aibe loc cu el pe scaunul electric….precum dragnea a angajat fictiv oameni pe care ii folosea in interes personal la firmele detinute de el prin intermediari(verificati la resurse umane, telegraf, tv neptun, hotel flora si cjc)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*