Acțiune cu radare în cascadă pe DN 22

Polițist în misiune. FOTO IPJ Constanța

La data de 22 septembrie, polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea au desfășurat o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză prin amplasarea aparatelor radar în cascadă.

Acțiunea s-a derulat pe D.N. 22 Babadag – Baia – Tariverde – Lumina și a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere, dar și depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 113.000 de lei, dintre care 112 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 33 de permise de conducere, dintre care 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză (unul dintre acestea fiind reținut pentru depășirea limitei legale de viteză cu 99 km/h).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*