CTnews TV: Monica Eliana Constantin, directorul Direcției de Statistică din Constanța, despre cum poate fi realizată autorecenzarea

Monica Eliana Constantin, directorul Direcției de Statistică din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Monica Eliana Constantin, directorul Direcției Județene de Statistică (DJS) din Constanța, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Monica Eliana Constantin a explicat ce presupune autorecenzarea, cum și unde pot fi realizată. Ea a menționat că și că persoanele care nu au posibilitatea să se autorecenzeze au mai multe centre unde sunt ajutate să facă acest lucru.

Directorul DJS Constanța a explicat de ce este important să participi la activitatea de recenzare, ce info sunt date de cetățeni și ce anume va completa diaspora.

De asemenea,  Monica Eliana Constantin a prezentat în cadrul emisiunii activitatea Direcției Județene de Statistică din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*