CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, anunță care sunt surprizele de sărbători pentru pensionarii și copiii din comună

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost invitată la emisiunea CTnews TV și a abordat mai multe subiecte de actualitate.

Mariana Gâju a explicat care este secretul pentru care comuna Cumpăna nu este carantinată, având în vedere că localități învecinate sunt. Ea a mai vorbit despre măsurile pe care Primăria Cumpăna le pregătește pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, vor fi acordate ajutoare pentru bătrâni și persoane cu dizabilități, dar și cadouri pentru copii de toate vârstele. Aceștia din urmă vor primi peste 1700 de pachete de Moș Nicolae și de Moș Crăciun, darurile urmând să fie împărțite cu ajutorul voluntarilor.

Mariana Gâju s-a mai referit în emisiunea de la CTnews TV și la acțiunile primăriei împreună cu Crucea Alb-Galbenă pentru asistența medicală gratuită în comună, dar și la ultimele noutăți privind nodul de autostradă.

În final, Mariana Gâju a făcut și recomandări pentru ziua de 6 decembrie, atunci când vor avea loc alegerile parlamentare, și a îndemnat oamenii să iasă la vot și să se protejeze pentru a evita răspândirea Sars-Cov-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*