CTnews TV: Luminița Nagy, director general CJAS Constanța: ”Accesul la serviciile medicale nu este condiționat de ulterioara emitere a cardului de sănătate. Cardul de sănătate nu reprezintă o dovadă a calitații de asigurat”

Luminița Nagy. FOTO CTnews

Directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța, Luminița Nagy, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în cadrul emisiunii de actualitate de la CTnews TV.

În cadrul discuției, Luminița Nagy a oferit câteva detalii cu privire la activitatea instituției în anul 2021, precum și informații cu privire la noile reglementări  privind pachetele de servicii și Contractul-cadru. Totodată, a explicat care sunt documentele a căror valabilitate nu va mai fi prelungită de la 1 aprilie 2022, valabilitate ce fusese prelungită în repetate rânduri, prin acte adiționale, în timpul stării de alertă instituită în timpul pandemiei.

Invitata CTnews TV a oferit și informații cu privire la cardurile de sănătate și a amintit despre cele mai noi tratamente și medicamente incluse pe lista de medicamente compensate și gratuite, începând cu data de 1 februarie 2022. Nu în ultimul rând, s-a amintit despre faptul că refugiații care provin din zona conflictului armat din Ucraina, care au probleme de sănătate, beneficiază de aceleași servicii medicale ca asigurații români, fără plata contribuției de asigurări sociale de sănătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita). Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL. Este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii.
  Nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata.
  Pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu.
  Este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire.
  Actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora!
  Feriti-va de el!!

  #tepar #culcea #tepeconstructii #tepeconstructiiconstanta #constructiiconstanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*