CTnews TV: Gelil Eserghep, președintele UDTTMR, despre controversele și luptele câștigate de Uniune în sprijinul comunității tătare

Gelil Eserghep, președintele UDTTMR și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu

Gelil Eserghep, președintele UDTTMR, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Gelil Eserghep a discutat despre cei care contestă conducerea UDTTMR și despre procesele prin care Uniunea a trecut în ultimii ani. El a venit cu propuneri legate de modul cum poate fi rezolvată această criză din comunitate pe seama conducerii Uniunii.

De asemenea, Gelil Eserghep  a spus ce activități a avut Uniunea în ultima vreme: Ziua Limbii Tatare, protestele de la Ambsada Rusiei și a precizat unde sunt cele mai importante comunități din județul Constanța.

Gelil Eserghep a mai spus și de ce nu au liste de candidați ale Uniunii, ci mai degrabă oameni care candidează pe listele unui partid politic. De altfel, UDTTMR a decis să îl susțină pe Vergil Chițac la Primăria Constanța și pe Florin Mitroi la Consiliul Județean Constanța.

Gelil Eserghep a mai explicat de ce UDTTMR a rupt legăturile cu Mihai Lupu, președintele CJ Constanța și a vorbit despre tătarii apreciați în comunitate.

– Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța

– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240015

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*