CTnews TV: Erwin Șimșensohn, director al Teatrului de Stat Constanța: “Actuala sală a teatrului este complet neadecvată, din toate punctele de vedere! Cât timp voi fi aici, voi spune că este o prioritate construcția unei săli de spectacole, la Constanța!”

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța

Directorul Teatrului de Stat din Constanța, regizorul Erwin Șimșensohn, a fost oaspetele jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV, într-o emisiune dedicată teatrului constănțean.

După un an de pandemie, care a împiedicat spectatorii să vină în sălile de spectacol, lumea teatrului a trebuit să se adapteze noilor condiții, iar Teatrul de Stat Constanța nu a făcut excepție, prezentând patru premiere, organizând două festivaluri și implicându-se într-un număr mare de proiecte originale, online.

Despre activitatea teatrului de la malul mării, despre proiectele de viitor, dar și despre problemele cu care se confruntă, cu sau fără pandemie, dar și despre cum puteți viziona premiera noului spectacol “ZIUA Z” (în regia lui Bobi Pricop), programată pe 20 și 21 martie, puteți afla din discuția cu Erwin Șimșensohn.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*