CTnews TV: Directorul ACN, Daniel Georgescu, despre posibilitatea deschiderii Canalului Dunăre – Marea Neagră către zona turistică

Daniel Georgescu, directorul ACN, consilier local al PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Administrației Canalelor Navigabile, Daniel Georgescu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Daniel Georgescu s-a referit la posibilitatea deschiderii Canalului Dunăre – Marea Neagră către zona turistică și astfel navele de croazieră ar putea intra în această zonă, iar turiștii vor putea vedea atracțiile care se află de-a lungul canalului.

Un alt subiect abordat în cadrul emisiunii a fost cel legat de malul surpat de la Cumpăna, directorul ACN explicând ce lucrări se fac și când este programată să se încheie investiția.

De asemenea, Daniel Georgescu a făcut un scurt bilanț al anului 2021 și a vorbit de unele planuri pe care le are în vedere în acest an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. mai prost ca individul asta fost bucatar , nu cred ca se poate gasi la canale navigabile…! in plus , nici nu trebuie sa deschida gura caci e de ajuns sa-i vezi fatza de idiot…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*