CTnews TV: Deputatul USR de Constanța Cristina Rizea face o analiză a situației politice în 2021 și își prezintă proiectele sale  

Deputatul USR Cristina Rizea. FOTO Adrian Boioglu

Cristina Rizea, deputat USR de Constanța, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru CTnews TV.

Cu acest prilej, Cristina Rizea a făcut o analiză a situației politice din România în 2021 și a vorbit despre fuziunea dintre USR și PLUS. De asemenea, ea și-a prezentat proiectele, menționând că proiectul de suflet este legat fertilizare in vitro, propunând ca statul să acorde bani pentru această procedură cuplurilor care nu pot avea copii.

Cristina Rizea a mai anunțat că deschide cabinete parlamentare noi în diferite zone ale județului Constanța, fiind vorba de Mangalia și Hârșova, scopul fiind ca oamenii să discute mai ușor cu ea decât dacă ar avea doar un asemenea cabinet în municipiul reședință de județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*