CTnews TV: Adrian Mihălcioiu, liderul SLN, despre dificultățile întâmpinate de navigatori în timpul pandemiei

Adrian Mihălcioiu. FOTO Adrian Boioglu

Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor și reprezentantul Federației Internaționale a Transportatorilor în România, Adrian Mihălcioiu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Adrian Mihălcioiu a explicat ce a însemnat pandemia pentru navigatorii români și cu ce greutăți s-au confruntat aceștia.

De asemenea, el a precizat și cum ajută Sindicatul Liber al Navigatorilor navigatorii români care nu sunt membri de sindicat atunci când întâmpină dificultăți.

Adrian Mihălcioiu, în calitate de reprezentant al Federației Internaționale a Transportatorilor, a spus cum îi ajută pe navigatorii care ajung în porturile românești și au diverse probleme la bord, cum ar fi salariile neplătite de câteva luni.

O inițiativă a Sindicatului Liber al Navigatorilor, a anunțat Adrian Mihălcioiu, este prelungirea valabilității carnetului de marinar de la 2 ani la 5 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*