CT Bus prelungește liniilor 42, 44, 48, 51 și 101, în zilele de 3 și 4 septembrie

Autobuze CT Bus. FOTO Primăria Constanța

CT BUS anunță publicul călător că, în intervalul 03-04 septembrie 2022, se prelungește programul liniilor 42, 44, 48, 51 și 101, care vor avea ultima plecare din stațiile ,,Poarta 1” și ,,Poarta 2” la ora 00:30.

Modificarea de program vine în sprijinul evenimentului ,,Constanța Petrece”, organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*