Circulația se desfășoară cu dificultate la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu pe fondul lucrărilor de asfaltare

Lucrări de asfaltare în zona ICIL. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că astăzi și mâine se va circula cu dificultate între orele 07:00 și 20:00 la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu pe fondul lucrărilor de asfaltare.

Pentru execuția acestor lucrări în condiții de siguranță atât pentru participanții la trafic, cât și pentru echipele de muncitori, circulația rutieră a fost restricționată parțial, astfel:

Astăzi, 16.11.2023, pe b-dul 1 Decembrie 1918 se circulă pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre Gara CFR către stațiunea Mamaia. În același timp, circulația pe b-dul. I.C. Brătianu este restricționată între b-dul. 1 Decembrie 1918 și strada Avram Iancu.

Mâine, 17.11.2023, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Pe b-dul I.C. Brătianu restricțiile se vor aplica din intersecția cu b-dul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Oborului.

Pe fondul acestor restricții, circulația autobuzelor de pe linia 48 a fost deviată. Astfel, pe sensul de mers spre Cap de Linie Palas acestea virează dreapta pe b-dul Ferdinand după Spitalul de Boli Infecțioase, apoi continuă pe b-dul 1 Decembrie 1918 și stânga pe b-ul I.C. Brătianu, după care continuă pe traseul normal. Devierea se face pe aceeași rută și în sens invers pe traseul spre Cap de Linie Poarta 2. Din cauza acelorași lucrări, sunt posibile întârzieri pe liniile 100 și 100C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*