CT BUS introduce de sâmbătă o nouă linie de transport, ce va deservi stațiunea Mamaia

CT BUS introduce de sâmbătă o nouă linie de transport: 47M. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că, începând de sâmbătă, 19 noiembrie, introduce o nouă linie de transport, linia 47 Mamaia.

Potrivit CT BUS, autobuzele noii linii de transport vor circula pe traseul: Tabără Turist – Mamaia – Campus.

Cursele vor avea o frecvență de 40 de minute, în intervalul orar 06.30 – 21.00, cu primă plecare din cap de linie Tabără Turist, iar tarifele sunt aceleași ca și în cazul celorlalte linii operate de societate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Bine ca le facem poftele ucrainienilor !!! Bravo !! De munca nu si cauta nici una / unul bine ca se plang SI primaria constanta imediat le sare n ajutor!!

    • Știți ce este trist?Năvodărenii cer de ani de zile transport public civilizat pe ruta Năvodari-Constanța și nimeni nu se implică.Și năvodarenii au trimis petiții celor de la CTBus dar au fost refuzați,100 de ucraineni mai importanți decât un oraș din țara ta….Rușine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*