CT BUS a înființat o stație nouă, pe bulevardul Regina Elisabeta: Stația Cazino

CT BUS a înființat o stație nouă, pe bulevardul Regina Elisabeta: Cazino. FOTO: Primăria Constanța

Începând din acest weekend, călătorii din Constanța vor beneficia de o nouă stație de autobuz pe bulevardul Regina Elisabeta – „Stația Cazino”. Această inițiativă a fost implementată de Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu SC Confort Urban, pentru a facilita transportul public în zona cu unul dintre cele mai cunoscute monumente istorice ale orașului.

Stația Cazino va servi călătorilor de pe liniile 42 și City Tour, oferindu-le posibilitatea de a coborî în fața clădirii-simbol a orașului – Cazinoul din Constanța. Aceasta va funcționa pe sensul de mers către Portul Tomis, ușurând astfel accesul la atracțiile turistice din zonă.

Decizia de înființare a noii stații de autobuz a fost luată în urma aprobării de către Comisia de Circulație și avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, pentru a se asigura că toate aspectele de siguranță și circulație au fost luate în considerare.

Echipele Confort Urban au efectuat lucrările necesare pentru amenajarea stației Cazino, aplicând marcajele specifice, montând indicatoarele rutiere relevante și repoziționând trecerea de pietoni din zonă în spatele noii stații de autobuz, pentru a asigura o circulație fluidă și sigură în această zonă de interes public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*