Cros prin stațiunea Mamaia. Participanți: jandarmii și un hoț

Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța
Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, Sâmbătă, 12 august, ora 16.30, în zona Butoaie a observat două persoane, tată şi fiu care alergau după o persoană şi strigau hoţul. Jandarmii au trecut la urmărirea acesteia, l-au somat, dar individul nu s-a oprit și a continuat să fugă. A încercat să își piardă urma prin mulţime şi printre hoteluri.

După aproximativ 700 de metri a fost ajuns, s-a oprit după ce a fost somat şi şi-a dat seama că jandarmii au condiţie fizică mai bună decât el.

Ulterior, oamenii legii au aflat că la o tarabă din zona Butoaie, persoanele păgubite, tată şi fiu au au vrut să cumpere mai multe bunuri. Băiatul s-a uitat la mai multe obiecte de artizanat, moment în care a lăsat din mână, pe masă, telefonul Samsung de ultimă generaţie. Au trecut la următoarea tarabă şi după aproximativ cinci minute, tânărul şi-a dat seama că a uitat telefonul la prima masă. S-au întors, au întrebat vânzătorul şi persoanele din zonă dacă au văzut mobilul. Aceştia au răspuns că nu au văzut nimic.

Au plecat de la tarabă şi s-au oprit la aproximativ zece metri pentru a vedea dacă cineva din grupul de la respectiva masă scoate telefonul. După aproximativ trei minute, o persoană a scos dintr-un prosop telefonul, pentru a-l inspecta cu atenţie. Tatăl şi fiul au început să strige hoţul şi să alerge după acesta.

Păgubiţii şi-au recuperat bunul iar cel în cauză a fost condus şi predat la sediul Biroului de Politie Mamaia unde este cercetat sub aspectul comiterii faptei de furt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*