Corala ortodoxă bărbătească „Armonia” a câștigat o nouă medalie de aur

Corala Armonia se întoarce acasă cu două medalii de aur. FOTO Captură Video

În cursul serii de 14 iulie s-a finalizat cea de-a X-a ediție a World Choir Games” (Olimpiada Mondială a Corurilor). 

Corala ortodoxă bărbătească „Armonia” a câștigat o nouă medalie de aur la secțiunea Muzică sacră a cappella, cu un punctaj de 83,13.

De la competiția desfășurată în Tshwane, Africa de Sud, Corala Arhiepiscopiei Tomisului se întoarce acasă cu două medalii de aur (secțiunea Cor bărbătesc și Muzică sacră a cappella) și o medalie de argint (secțiunea Folclor a cappella).

Reamintim că Olimpiada Mondială a Corurilor a adus pe aceeași scenă peste 300 de coruri din 62 de țări: Rusia, România, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Danemarca, China, Germania, Marea Britanie, Indonezia, ș.a.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*