Copil de 6 ani, agresat pe plajă. Polițiștii din Năvodari au stabilit că suspectă este o femeie de 42 de ani

Un copil de 6 ani a fost agresat pe plajă, iar polițiștii din Năvodari au stabilit că suspectă este o femeie de 42 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută.

„În scurt timp polițiștii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*