Copiii dispăruți din Techirghiol, găsiți în zona unui club din Mamaia

Mașină de Poliție

Copiii care au dispărut din Techirghiol au fost găsiți în zona unui club din Mamaia.

Polițiștii au anunțat că au reușit să-i găsească pe cei trei copii care au dispărut din Techirghiol, ei fiind depistați în zona unui club din Mamaia.

Confirm primelor informații, cei trei nu au fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, cel mai probabil ei au ajuns acolo cu autobuzul.

Poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi vineri, 18 iunie, în jurul orei 09.40, cu privire la dispariţia a trei minori, Iusein Ghiuney, Ali Gelil, ambii de 7 ani și Ismail Sain, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol. La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Copiii sunt verișori și locuiesc în aceeași curte, și obișnuiau să meargă împreună, singuri, la un loc de joacă din apropiere. Din primele cercetări, se pare însă că cei trei copii ar fi urcat într-un autobuz, care s-a îndreptat către Eforie, unde au fost surprinși de o cameră de supraveghere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*