Copac prăbușit peste o mașină pe bulevardul Tomis din Constanța, după ce a fost rupt de vânt

Copac prăbușit peste o mașină pe bulevardul Tomis din Constanța

Rafalele puternice de vânt din dimineața zilei de marți, 18 mai, nu au rămas fără urmări la Constanța, un copac rupt prăbușindu-se peste un autoturism parcat pe bulevardul Tomis.

Incidentul, petrecut în apropierea intersecției dintre bulevardul Tomis și strada Ștefan cel Mare, nu s-a soldat cu victime, ci numai cu pagube materiale.

S-a luat legătura cu administratorul drumului pentru deblocarea bulevardului, copacul prăbușit acoperind întreaga lățime a șoselei.

De altfel, Administrația Naţională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai, în intervalul orar 06.00 – 23.00. Conform meteorologilor, în zona județului Constanța vor fi perioade în care vântul va bate cu viteze de 50 – 60 km/h și, local, chiar cu 70 – 80 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*