Continuă lucrările de reabilitare a tronsonului delimitat de strada Traian și Cercul Militar. Traficul rutier va fi restricționat total

Continuă lucrările de reabilitare a tronsonului delimitat de strada Traian și Cercul Militar. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța recomandă conducătorilor auto să evite circulația pe bulevardul Tomis, între strada Traian și Cercul Militar, traficul rutier urmând să fie restricționat total de miercuri, 21 iulie, începând cu ora 19.00 și până vineri, 23 iulie, la ora 05.00.

Din această noapte, se reiau lucrările de decopertare a pavajului existent pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri, după ce în cursul săptămânii trecute echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje de asfaltare pe porțiunea delimitată de Cercul Militar și strada Vasile Alecsandri.

Joi și vineri, carosabilul va fi reamenajat cu asfalt. Se va turna primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri. Ulterior, se va așterne stratul de uzură pe toată suprafața carosabilă delimitată de strada Traian și Cercul Militar.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*