Continuă curățenia de primăvară în piețele administrate de RAEDPP Constanța

Continuă curățenia de primăvară în piețele administrate de RAEDPP Constanța

O amplă acțiune de igienizare în Piața Brotăcei va avea loc luni, 29 martie, motiv pentru care în această zi unitatea va fi închisă. Activitatea comercială va fi reluată marți, 30 martie, începând cu ora 07:00, conform orarului adaptat la perioada de vară.

Următoarele piețe care vor beneficia de lucrări de igienizare sunt Piața I.L. Caragiale, în data de 5 aprilie,  Piața Tomis Nord, în data de 12 aprilie și Piața Grivița – în data de 19 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*