Continuă campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în județul Constanța

Campanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, în municipiul Constanța

Consiliul Județean Constanța, împreună cu ADI „Dobrogea”, ECOTIC și Vastum Eco, organizează în perioada 20 – 25 septembrie o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în localitățile Murfatlar, Cumpăna, Amzacea, Adamclisi și Chirnogeni.

Astfel, locuitorii celor cinci localități pot contribui la campania de protecție a mediului, prin colectarea selectivă a deșeurilor electrice și electronice. În perioada menționată, aceştia au posibilitatea de a preda GRATUIT, deșeurile voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc), prin comandă telefonică la numărul de telefon: 0771 006 485. De asemenea, au posibilitatea de a preda deșeurile (în perioada 24 – 25 septembrie), la punctele de colectare amenajate, la următoarele adrese:

  • Murfatlar: Str. Mihai Eminescu, FN, lângă sala de sport;
  • Cumpăna: Șoseaua Constanței nr. 127 – vizavi de Primăria Cumpăna; Strada Dacia nr. 1 – Platoul Sălii de Sport;
  • Amzacea: Primăria Amzacea – Str. Amzacei nr.25; Sat General Scărișoreanu – Târg;
  • Adamclisi: Primăria Adamclisi – str. Traian nr. 39;
  • Chirnogeni: Primăria Chirnogeni – str. Primăriei nr. 16 bis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*