Containerul Polaris M Holding pentru deșeuri voluminoase, amplasat pe Aleea Stadionului

Container pentru deșeuri voluminoase. FOTO Primăria Constanța

Containerul Polaris M Holding pentru deșeuri voluminoase, amplasat pe Aleea Stadionului.

Săptămâna aceasta, 24 – 30.06.2024, containerul va fi amplasat lângă platforma 203 – Aleea Stadionului, lângă punctul termic.

În aceste containere pot fi depozitate: mobilier, canapele, saltele, uși, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

Pe lângă aceste locații, amplasate temporar, constanțenii pot duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare deșeuri, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*