Containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase au ajuns în alte trei cartiere ale Constanței

Constănțenii pot să folosească în continuare containerele speciale pentru deșeuri voluminoase. FOTO: Primăria Constanța

Săptămâna aceasta, containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase au fost amplasate în cartierele Casa de Cultură, Tomis I și Tomis II. Astfel, acestea pot fi găsite pe aleea Nalbei – bloc L 110, aleea Mălinului – bloc B6, la intersecția străzilor B.P. Haședeu cu Ciocârliei și pe strada Lăcrămioarei.

Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni – mobilier, uși, saltele, covoare etc.

Săptămâna viitoare, containerele vor fi amplasate în Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni, lângă Școala nr.14 și în Tomis Plus, pe strada Krakovia.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Reprezentanții Primăriei Constanța atrag atenția că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*