Container cu 23 tone de deșeuri din cabluri de cupru, descoperit în Portul Constanța Sud Agigea

Container cu 23 tone de deșeuri din de cupru, descoperit în Portul Constanța Sud Agigea

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat un container ce conținea 23 tone de deșeuri din cupru, care urmau să fie importate, din Spania, de către o societate comercială din România.

Potrivit Gărzii de Coastă, în urma unor activități desfășurate luni, 19 iulie, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și comisari din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit un container cu deșeuri din cupru , care urmau să fie importate de către o societate comercială de pe teritoriul României.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în container se aflau încărcate 23.580 kg deșeuri din cabluri de cupru, iar societatea comercială beneficiară nu este autorizată pentru valorificarea acestora.

În acest sens, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului și returnarea la societatea exportatoare din Spania, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*