Constănțenii sunt îndemnați să își programeze o audiență la conducerea SPIT

Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează cetățenii cu privire la posibilitatea clarificării situației fiscale prin programarea unei audiențe la conducerea instituţiei.

Astfel, în funcție de situația fiscală pentru care solicită clarificare și compartimentul competent căruia i se adresează, contribuabilii pot opta pentru:

  • audiență online – prin accesarea secțiunii “Servicii online/Înscriere în audiență” de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, primind în acest sens un răspuns pe adresa de email;
  • audiență la șefii compartimentelor sau la Directorul Executiv, prin prezentarea la sediul compartimentelor și completarea formularelor corespunzătoare.

Precizăm că programul audiențelor la șefii compartimentelor este de luni-vineri, între orele 11:00 – 12:00 și la Directorul Executiv, în zilele de marți și joi, între orele 11:00-13:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*