Constănțenii se vor putea debranșa de la rețeaua de termoficare începând din luna mai

Primăria Constanța anunță că a prelungit subvenționarea prețului pentru gigacalorie până la sfârșitul anului

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, operațiunile de deconectare/debranșare  de la sistemul de termoficare se desfășoară în afara perioadei de furnizare a căldurii.

Astfel, societatea Termoficare Constanța SRL anunță că în acest an intervalul de timp în care proprietarii imobilelor racordate la sistemul de termoficare pot depune  solicitări de deconectare/debranșare de la sistemul de termoficare sau de sigilare pe poziția închis a robinetelor amplasate pe corpurile de încălzire, va fi 02 mai – 01 septembrie.

Solicitările depuse în afara perioadei menționate nu vor fi luate în considerare.

Totodată, societatea Termoficare Constanța SRL aduce la cunoștința consumatorilor săi că autoritatea publică locală desfășoară în această perioadă programe ample de modernizare a sistemului local de termoficare, în vederea creșterii gradului de confort al populației și scăderea substanțială a costului energiei termice furnizată în sistem centralizat, astfel recomandăm consumatorilor ca înainte de a lua o decizie cu privire la deconectarea/debranșarea de la sistemul de termoficare să analizeze care sunt costurile generate de înlocuirea sursei de încălzire pe termen mediu și lung.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*