Constănțenii pot solicita firmei Polaris M Holding ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase

Deșeurile voluminoase se ridică gratuit. FOTO Primăria Constanța

Persoanele fizice din Constanța pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul SC Polaris M Holding SRL, utilizând numărul de telefon 0241.548600.

„În acest fel, se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a platformelor, fapt care atrage depunerea altor deșeuri. Astfel, întreaga zonă devine o mare suprafață în care se depozitează gunoiul”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Amintim că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform prevederilor H.C.L. nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Deșeurile voluminoase se ridică gratuit. FOTO Primăria Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*