Constănțenii pot obține un loc de parcare de pe noua platformă online a Primăriei Constanța

Constănțenii pot obține un loc de parcare de pe noua platformă online. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța vine în sprijinul cetățenilor și anunță că a simplificat modalitatea obținerii unui loc de parcare rezidențial/ riveran, de astăzi fiind funcțională pentru depunerea/actualizarea cererilor platforma https://parcari.primaria-constanta.ro/.

Potrivit reprezentanților instituției, constănțeni pot accesa https://parcari.primaria-constanta.ro/ și să depună cerere pentru rezervarea unui loc de parcare disponibil în apropierea locuinței.

Există trei categorii:

  • persoane care solicită pentru prima dată un loc de parcare;
  • persoane care au o cerere depusă și nu au beneficiat de un loc de parcare accesează platforma pentru actualizarea datelor;
  • persoane care au autorizație pentru un loc de parcare mai veche de cinci ani și începând cu anul 2021 doresc un loc de parcare.

„De asemenea, dacă întâmpinați orice fel de problemă, puteți beneficia și de suport online pe platforma. Totodată, puteți obține suport și informații și la numărul de telefon 0241.488.179”, au precizat sursele citate.

Pentru obținerea unui loc de parcare, cei interesați nu trebuie să figureze cu sume restante în evidențele fiscale. Serviciul Public de Impozite și Taxe va pune la dispoziție departamentului de specialitate informațiile cu privire la situația fiscală a solicitanților și nu mai este necesară prezența la ghișeele SPIT pentru obținerea adeverinței, acest lucru urmând să fie verificat de inspectorii desemnați în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*