Constănțenii pot cumpăra carne de miel pentru Paște din piețele Grivița și Tomis III

Constănțenii pot cumpăra carne de miel pentru Paște din piețele Grivița și Tomis III

A început comercializarea cărnii de miel în interiorul halelor de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis III. Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, iar prețurile sunt stabilite de către producătorii locali.

Vânzarea se face cu respectarea legislației în vigoare, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța asigurând toate condițiile de igienă și siguranță alimentară. De asemenea, medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea.

Clienții sunt rugați să poarte mască de protecție, să păstreze distanța socială recomandată de 1,5 – 2 metri şi să intre în hală în mod organizat, pentru a preveni aglomerația.

În piețele agroalimentare administrate de RAEDPP se va comercializa zilnic carne de miel, până sâmbătă, 01 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*