Ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier în zona Tomis III

Ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier în zona Tomis III

O ambulanță aflată în misiune a fost implicată joi, 13 mai, într-un accident rutier petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul bisericii catolice din Tomis III.

Potrivit primelor informații, ambulanța, cu semnalele sonore şi acustice aflate în funcțiune, se deplasa cu un pacient către Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanța, iar la un moment dat a fost lovită de un taximetru ce nu i-a acordat prioritate.

În urma accidentului, niciuna dintre persoanele aflate în autospecială nu a avut de suferit, dar șoferul taximetrului s-a ales cu un traumatism cranian și a fost și el transportat la Spitalul Judeţean. În taximetru se aflau și doi pasageri, dar nici aceștia nu au avut de suferit în urma accidentului.

În zonă a ajuns o altă ambulanță, care a preluat pacientul din autospeciala avariată pentru a-l transporta la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*