Constănțenii nu-și vor putea plăti, pe 1 iunie, impozitele și taxele. Activitatea ghișeelor SPIT este suspendată

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Activitatea Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa va fi suspendată, luni, măsura respectând prevederile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, republicată, potrivit căruia data de 1 iunie este zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Astfel, programul cu publicul al agențiilor fiscale SPIT pentru depunerea declarațiilor fiscale la ghișeele de informații/achitarea impozitelor, taxelor locale, amenzilor va fi reluat marți, 2 iunie, după cum urmează: luni, marți, miercuri și vineri între orele 08.30 – 16.30, iar joi în program 08.30 – 18.30.

Agențiile SPIT Constanța se găsesc la adresele:

  • Agenția fiscală nr. 1 – Centrul Comercial TOM, zona Carrefour
  • Agenția fiscală nr. 2 – Str. N. Grindeanu nr. 66
  • Agenția fiscală nr. 3 – Str. Sulmona nr. 22
  • Agenția fiscală nr. 4 – Str. Badea Cârțan nr. 3
  • Agenția fiscală nr. 5 – Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall)
  • Agenția fiscală nr. 6 – Bd. Tomis nr. 112

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*